SAML EN KLOVNEHÆR NU!
!!! Der er oprttet en officiel hjemmeside for danmarks klovnehaer! KLIK IND PAA WWW.KLOVNE.NET !!!Klovnene skal sprede smil i protest mod
udvisningen af de nye indflyttere på Christiania!!

I midten af juli begyndte en gruppe på 20-30 unge at flytte ind på Christiania i København. Christianitterne som ellers har været umulige at deale med de sidste mange år har rent faktisk givet "de nye" lov og plads til at flytte ind!
De unge er flyttet ind i skurvogne og er begyndte at bygge huse rundtomkring i fristaden. De er den energi og nytænkning som Christiania mangler og som kan redde Christiania trods den ellers meget trykkede situation både fra regeringens side, men osse inde på Christiania hvor man i højh grad har brug for nytænkning

Igår blev jeg ringet op af min kammerat Jais som fortalte at Skov og Ejendomsstyrrelsen truer med at smide de unge ud af staden torsdag d. 25. August hvis ikke de selv flytter ud senest Onsdag d. 24.
Dette har skabt "klovne-opråbet". Vi må kæmpe og være stærke! Spræd glæde og smil i det danske land. Saml dine venner, klæd jer i noget sjovt og vis jer på gaderne! Hæren på Christiania har syet kostumer i røde og gule farver.
Kom til træning/møde på:

Christiania på græsset foran Månefiskeren
Søndag d. 21. August kl. 17.


Projektet er helt nyopstartet så vær med til at spræde rygtet og skab hære. Det vil være rigtig godt om vi kunne lave en fælles aktionsdag. Dagen vil blive offentliggjort her på siden.

Torsdag den 25. blir' dog aktionsdag under alle omstændigheder
så skynd jer!!!


Information - ring til Jais Hammerlund på telefon: 22 55 67 27

Kristen k82.dk